HAPPYDERMIS

Hét alapszabály a gyerekes strandoláshoz!

2016. július 06. - Happydermis

mickey-and-minnie-mouse-clipart-black-and-white-minnie-mouse-black-and-white-minnie-mouse-sun-tanning-at-the-beach-printable-coloring-page-id-wallpaper.gif

 

 

Pár gondolat, amit ne felejtsünk el a "rohanósgyerekesmenjünkmárastrandra" élethelyzetek közepette sem! 

Röviden, velősen!

  1. Alapszabály: leégni TILOS!
  2. 11 és 16 óra között a vízparton maradni nagyon nem ajánlatos. Ilyenkor nagyon erős az UV sugárzás! ÉLjen a szieszta, valahol fedél alatt! (megjegyzendő hogy 16-17 óra között is még 20-30 perc alatt könnyen leéghetünk egy-egy forró napon)!
  3. A ruha a legbiztosabb védelem! 
  4. A gyerekek fényvédővel történő bekenése mellett a SZÜLŐK se feledkezzenek meg a saját bőrükről! Számtalan leégett apuka és anyuka szaladgál a strandokon, ez helytelen! 
  5. Ha kenünk, ne maradjon ki a fülcimpa, a nyak, a lábfejek sem!
  6. A legtöbb fényvédőt 2 óránként újra kell kenni, illetve víz hatása után is!
  7. SAPKA  a fejre! Egyrészt a még kevesebb hajjal bíró gyerekek (és a már kevesebb hajjal bíró apukák) is nagyon könnyen, észrevételnül lehetnek a fejbőr leégésének áldozatai, ami nemcsak, hogy nagyon fájdalmas, de káros is! Másrészt a hőguta ellen is védeni kell a szervezetüket!

 

 837858fdceea01f458989471a382a1f2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://happydermis.blog.hu/api/trackback/id/tr188869842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása