HAPPYDERMIS

Őszi fontos bőr-teendők

2018. szeptember 15. - Happydermis

 oman_beauty.jpg

Fotó

Napfény, még több napfény, izzadás, fényvédők…

A nyár bizonyára nem múlt el anélkül, hogy kisebb nagyobb károsodást ne okozott volna az arc, nyak és dekoltázs bőrén. Az ősz beköszöntével fontos hogy szánjunk időt és energiát a bőrünkre, kifejezetten ezekre a területekre, egyrészt hogy helyrehozzuk a nyár károsító hatásainak következményeit, másrészt ez egy kítűnő időszak a regeneráló arckezelésekre.  

 

A nyár nyomai...

A nyári napfényözön következményei mindenki bőrén észlelhetőek. A bőr sejtjei a bejutó napsugarak hatására gyakran károsodhatnak. Ezek a károk jó esetben egy precíz "javítófolyamat" hatására semmissé válnak, de sajnos el nem felejtődnek! Ez azért fontos, mert bizonyos bőrdaganatok kialakulása például a kumulatív (az élet során összesen elszenvedett) napfényhatásokkal hozhatóak összefüggésbe. Érdekes módon ezen daganatok (pl. basalioma) előfordulása manapság  sokal fiatalabb korosztályt is érint. 

Mit kell tennünk tehát ősszel?

 

Első az egészség...

fotofinder_handyscope.jpgFotó: fotofinder

Először is nagyon fontos az éves (vagy kevésbé szerencsések számára gyakrabban szükséges) bőrgyógyászati vizsgálat, melynek célja az anyajegyek ellenőrzése és a teljes bőrfelület vizsgálata egyéb bőrdaganatok, vagy daganatmegelőző állapototok korai felismerésére. Ez egy teljesen  fájdalmatlan vizsgálat, így nem éri meg sem halasztgatni, sem kihagyni, mert életet menthet!

 

Utána jöhet a szépség...

scarlet.jpg

Fotó: Royalclinics

Durva tapintatú? Száraz? Pigmentfoltos? 

A meleg tűk csodákra képesek!

A mikrotűs rádiofrekvecia egy tökéletes választás a bőr őszi felfrissítésére. Két régóta bevált technológia ötvözete ez a módszer, kifejezetten azok számára, akik inkább a diszkrét, idegen anyagoktól mentes változások hívei. 25 pici tű, melyek felületükön rádiofrekvenciát azaz hőt- bocsátanak ki, ennek ellenére az a kb 15.000 tűszúrás ami az arcot éri, nem fájdalmas. Nagyon pontos beállítási lehetőségekre van mód a különböző anatómiai területek és bőrtípusoknak megfelelően, így egy személyre szabható kezelés. A kezelési kúra során javul a bőr textúrája, a kitágult pórusok összehúzódnak, a kisebb pigmentfoltok eltűnnek, emellett azonban még a mélyebb rétegekben is dolgozik a kollagéntermelés fokozásával, így egy feszesebb, volumennel teltebb, egységesebb bőr kapunk a kezelést követő hetekben, mely hatás akár egy évig is fennmarad. 

Nagy előnye, hogy nincs felépülési idő, azaz a kezelés utáni napon már semmi "beavatkozási" nyom nem látható, így a diszkréció teljes. Arc... nyak... dekoltázs...nő... férfi... közös végeredmény egy kíméletes, természetes, fiatalító hatás. 

 

És ha ez utóbbi nem is mindenkinek, de az őszi anyajegy vizsgálat mindenki számára nagy jelentőséggel bír! Bőrünk csak egy van!

 

dr. Hatvani Zsófia

Bejelentkezés: itt

 

 

 ui.: a tájékoztatás nem teljeskörű!

A bejegyzés trackback címe:

https://happydermis.blog.hu/api/trackback/id/tr8514229043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása